ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ

 
 

Извършват се обучения, квалификация и преквалификация по следните професии и специалности и/или по част от професия.:

 
1. Професия „Компютърен график”
1.1. Специалност „Компютърна графика”, ІІІ ПКС

2. Професия „Офис – секретар”
2.1. Специалност „Административно обслужване”, ІІ ПКС

3. Професия „Машинен оператор”
3.1. Специалност „Металорежещи машини”, ІІ ПКС

4. Професия „Заварчик”,
4.1. Специалност „Заваряване”, І ПКС

5. Професия „Електромонтьор“,
5.1. Специалност „Електрообзавеждане на производството”, ІІ ПКС
5.2. Специалност „Електродомакинска техника”, ІІ ПКС

6. Професия „Огняр“,
6.1. Специалност „Огнярство”, І ПКС

7. Професия „Монтьор на подемно транспортна техника”
7.1. Специалност „Подемно – транспортна техника, монтирана на пътни
транспортни средства” ІІ ПКС
7.2 Специалност „Подемно – транспортна техника с електрозадвижване”, ІІ ПКС
7.3 Специалност „Пристанищна механизация”, ІІ ПКС

8. Професия „Хлебар – сладкар”,
8.1. Специалност „Производство на хляб и хлебни изделия”, ІІ ПКС
8.2. Специалност „Производство на сладкарски изделия”, ІІ ПКС
8.3. Специалност „Декорация на сладкарски изделия”, ІІ ПКС

9. Професия „Шивач”
9.1. Специалност „Шивачество”, І ПКС

10. Професия „Оператор в дървообработването”,
10.1. Специалност „Производство на мебели”, ІІ ПКС

11. Професия „Строител”,
11.1. Специалност „Вътрешни облицовки и настилки”, ІІ ПКС

12. Професия „Техник – растениевъд”,
12.1. Специалност „Полевъдство”, ІІІ ПКС
12.2. Специалност „Зеленчукопроизводство”, ІІІ ПКС
12.3. Специалност „Трайни насаждения”, ІІІ ПКС
12.4. Специалност „Селекция и семепроизводство”, ІІІ ПКС
12.5. Специалност „Тютюнопроизводство”, ІІІ ПКС
12.6. Специалност „Гъбопроизводство”, ІІІ ПКС
12.7. Специалност „Растителна защита и агротехника”, ІІІ ПКС

13. Професия „Озеленител”,
13.1. Специалност „Цветарство”, ІІ ПКС
13.2. Специалност „Парково строителство и озеленяване”, ІІ ПКС

14. Професия „Администратор в хотелиерството”,
14.1. Специалност „Организация на обслужването в хотелиерството”, ІІІ ПКС

15. Професия „Камериер“,
15.1. Специалност „Хотелиерство“, І ПКС

16. Професия „Портиер – пиколо“,
16.1. Специалност „Хотелиерство“, І ПКС

17. Професия: „Ресторантьор”,
17.1.Специалност: „Производство и обслужване в заведенията за хранене и
развлечение”, ІІІ ПКС
17.2. Специалност „Кетеринг”, ІІІ ПКС

18. Професия „Готвач”,
18.1. Специалност „Производство на кулинарни изделия и напитки”, ІІ ПКС

19. Професия „Сервитьор – барман”,
19.1. Специалност „Обслужване на заведения в обществено хранене”, ІІ ПКС

20. Професия „Организатор на туристическа агентска дейност”,
20.1. Специалност „Организация на туризма и свободното време”, ІІІ ПКС
20.2. Специалност „Селски туризъм”, ІІІ ПКС

Забележка: ПКС – професионална квалификационна степен

Принтирай и сподели:
  • Print
  • Facebook

Напиши проект бързо и лесно

images

Актуално

Агнешкото месо в Пловдив достига до 16 лева за килограм
сряда, април 16
България разполага с изключително богато генетично...
вторник, април 15
Проблемни заболявания при животните във видинска област са...
понеделник, април 14
Борят се с градушките от 30 април
петък, април 18
Няма спрени пари по Програмата за развитие на селските...
сряда, април 16
Агнешкото месо в Пловдив достига до 16 лева за килограм
сряда, април 16
България разполага с изключително богато генетично...
вторник, април 15
Проблемни заболявания при животните във видинска област са...
понеделник, април 14
Борят се с градушките от 30 април
петък, април 18
Няма спрени пари по Програмата за развитие на селските...
сряда, април 16