Стани Лектор

Наистина ли мога да стана лектор?

Ние от ДК ГРУП БЪЛГАРИЯ сме отворени към хора, който имат необходимите знания и умения да обучават. Приветстваме всеки, който желае да се присъедини към нашия преподавателски състав.

По какво мога да преподавам?

Можете да преподавате по теми, по които имате необходимата квалификация. Можете да се включите като лектор в някой от предлаганите към момента курсове.

Знанията ми са в област, в която не предлагате курсове. По какво ще преподавам тогава?

Ние от ДК ГРУП БЪЛГАРИЯ се стремим към постоянно развитие. Приветстваме предизвикателствата и ще се радваме да открием нови възможности за съвместна работа.

Ще получавам ли заплащане?

Разбира се! Всеки труд се заплаща.

Има ли бонуси?

Предлагаме стимулираща система на възнаграждение, благодарение на която ще получавате бонуси в зависимост от приноса Ви за набиране на обучаеми.

Супер! Как да стана лектор?

За да се включите като лектор е необходимо да изпратите автобиография и да ни дадете повече информация за опита си до момента. Ще е необходимо да знаем по какво имате желание да преподавате. Ако знанията ви са в област, в която към момента не предлагаме курс(ове), ще се радваме да ни дадете повече информация, за да осигурим възможност за съвместна работа. Информацията, заедно с автобиография и контакти можете да изпратите на office @ dkgroup.bg . След като ги прегледаме ще се свържем с Вас.